2010 LaCrosse car won't start sometimes

cac145

New member
4
0
1
Buick Ownership
LaCrosse
I have a 2010 LaCrosse and the past couple of months the check engine light has been coming on and off. Around the same time when I would turn the key to start my car, nothing no clicking just nothing, the lights and sounds still work. I would turn the key again and it would start, so I started using my remote start and never had an issue until today. When I tried to start nothing, I tried with the key and remote start and still nothing. I had it towed to the my mechanic and he got in and it started right up, he started it about 15 times and no issues, he said it wasn't the starter. I am afraid he won't find anything and it will happen again and I will be stuck somewhere. Any ideas on what it might be, I did replace the battery about 3 months ago.

Thanks in advance for any help.
 

Mad*Max

Full Member
1,863
176
63
Toronto
Buick Ownership
2010 LaCrosse CXS, 2019 Corvette Stingray, 2018 Cadillac ATS AWD
Sounds like your problems started after the new battery?
 
Looking to update and upgrade your Buick luxury automobile? Look no further than right here in our own forum store - where orders are shipped immediately!

Mad*Max

Full Member
1,863
176
63
Toronto
Buick Ownership
2010 LaCrosse CXS, 2019 Corvette Stingray, 2018 Cadillac ATS AWD
I thought about that. So maybe a cable from the battery?
two things, the cable/connection is dirty/loose or the new battery itself is defective
______________________________
 
Top