Rear Bulbs

chartny

Buick Newbie
55
9
8
Location
Upstate NY
Buick Ownership
Buick Lucerne '11
Thread starter #1
Had both turn signal bulbs fail within couple weeks, along with one marker bulb, and the other one was black but still burning. 63K miles '11 Lucerne. Is this normal, or more likely bad bulb supply at GM?

-chart-
 

MelsRegal

Full Member
1,986
92
48
Buick Ownership
Regal GS 2017
#2
have you checked your alternator output voltage?
if no issue the bulbs are 7 years old and may start to fail due to age.
 

AnsonJ

Junior Member
27
3
3
Location
Fishers, IN
Buick Ownership
2010 Buick Lucerne
#3
I had to replace the turn signal bulb for the left side on my 2010 Lucerne last year... it had about 60k on it.

might just be the bulbs aren't that great

AJ
 

chartny

Buick Newbie
55
9
8
Location
Upstate NY
Buick Ownership
Buick Lucerne '11
Thread starter #4
I put my Carchip recorder on it today. Daughter and friend going on a ~50 mile trip each way tonight. It is set to read volts along with other data and I will pull the data out when convenient. So it gives a reading every 5 seconds. If the volts are off, not much that can be done. Regulation is not done in the Alt like old school cars. I would guess it is in the body control module.

-chart-
______________________________
 

chartny

Buick Newbie
55
9
8
Location
Upstate NY
Buick Ownership
Buick Lucerne '11
Thread starter #5
Volts seem to be fine. Carchip recorded about 35 minutes of constant speed at night, rest stop and go.
My error was in not doing all the rear bulbs at one time.
-chart-
 

Attachments

Your email address will not be publicly visible. We will only use it to contact you to confirm your post.
Top